TITLE

DESCRIPTION

Anbefalinger

Efter Danny blev pedel (se: Opdater WordPress, red.) for min side, er der bare en lang række spekulationer, jeg kan springe helt over! Det frigiver energi, som jeg kan bruge på det jeg er bedst til, og bedst kan lide. Jeg anbefaler Webnom til alle, der har det ligesom mig.
Ilse Bjerregaard

Ilse Bjerregaard

ilsebjerregaard.dk

Danny fra Webnom hjalp mig med opstillingen af min firma Face Book side, for flere år siden. Siden har han hjulpet mig med en wordpress blog. Har altid været fuld tilfreds med Dannys arbejde.
Anbefaler ham gerne.

Susanne

det-sode-liv.dk

Danny fra Webnom yder den ultimative service
At stå i den situation, hvor ens hjemmeside ikke virker, er bare det mest frustrerede.
Og det sker altid i de mest ubelejlige situationer.
Forleden kunne jeg ikke komme ind i kontrolpanelet 🙁 Hvad gør jeg? Ringer til Danny, som er lynhurtig og som altid yder den ultimative service.
Fejlen var, at jeg har sat alle mine plugins til at opdatere automatisk, hvilket jeg synes var rigtig smart, men nej, for det var præcis det der var årsagen til, at min side ikke fungerede. De nye opdateringer af plugins fungerede ikke sammen....
Nu har Danny fra Webnom fixet problemet i løbet af en time, og siden virker igen – OG jeg har fået fjernet det lille flueben, som automatiserede mine opdateringer.
Om jeg er glad 🙂 - ja for hulan da
Jeg kan ikke anbefale Danny nok.
Vibeke Ungstrup

Vibeke Ungstrup

vibekeungstrup.dk