MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Anbefalinger

Det sker at nogen siger noget pænt.

Danny er en god sparringspartner, og god til at give hjemmesiden de rigtige værktøjer

Eva Ehler

Ivi Media

Danny fra Webnom yder den ultimative service
At stå i den situation, hvor ens hjemmeside ikke virker, er bare det mest frustrerede.
Og det sker altid i de mest ubelejlige situationer.
Forleden kunne jeg ikke komme ind i kontrolpanelet 🙁 Hvad gør jeg? Ringer til Danny, som er lynhurtig og som altid yder den ultimative service.
Fejlen var, at jeg har sat alle mine plugins til at opdatere automatisk, hvilket jeg synes var rigtig smart, men nej, for det var præcis det der var årsagen til, at min side ikke fungerede. De nye opdateringer af plugins fungerede ikke sammen....
Nu har Danny fra Webnom fixet problemet i løbet af en time, og siden virker igen – OG jeg har fået fjernet det lille flueben, som automatiserede mine opdateringer.
Om jeg er glad 🙂 - ja for hulan da
Jeg kan ikke anbefale Danny nok.
Vibeke Ungstrup

Vibeke Ungstrup

vibekeungstrup.dk

Jeg har altid været lidt nervøs for at opdatere tema og plugins fordi jeg ikke ville have tid til at rette de fejl det evt. måtte medføre.

Morten Vium

Netværksakademiet

Danny er god til at lære sine kunder at kende, og finde de vinkler som skaber den bedste løsning for den enkeltes behov og pengepung.

Helen Schrøder

Kommunikationsrådgiver

Efter Danny blev pedel (se: Opdater WordPress, red.) for min side, er der bare en lang række spekulationer, jeg kan springe helt over! Det frigiver energi, som jeg kan bruge på det jeg er bedst til, og bedst kan lide. Jeg anbefaler Webnom til alle, der har det ligesom mig.
Ilse Bjerregaard

Ilse Bjerregaard

ilsebjerregaard.dk