MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Brug ikke statistik

Din side bliver langsom, hvis du gør det forkert

For tiden arbejder jeg på en side der har hentet et plugin til statistik. Det er en dårlig ide!
Det gør din side meget langsom – både at arbejde på og at besøge som læser. Jeg fik kunden til at deaktivere plugin’et, men siden var stadig en smule langsom fordi plugin’et fyldte enormt meget i databasen.

Så, et godt råd: lad være med at bruge et plugin til statistik! De gør din hjemmeside så langsom at du mister trafik, læsere og derfor penge.

Men hva’ må man så!?

Der er to oplagte muligheder. Den ene er Google Analytics. Fordelen ved Analytics er brugervenligheden. Du kan udvælge præcis de statistikker du ønsker, og få dem sendt på en mail. Ulempen, vil nogle mene, er at Google lagrer de samme oplysninger som du kan se. De bruger dem til bedre at kunne målrette reklamer og søgninger.

Personligt mener jeg dog ikke det er en dårlig ting, da oplysningerne ikke bliver linket direkte til mig eller min side. Tværtimod får jeg vist reklamer som rent faktisk er relevante.

Den anden mulighed er at bruge statistikken på dit webhotel. De mest kendte hoteller har en statistik som giver et rigtig fint indtryk af din trafik. Der er næsen helt sikkert nogle oplysninger eller statistikker du ikke får. Men du får et godt hint.

Men for alt i verden! Brug ikke et plugin til statistik.

Gratis opkald

Ikke alt behøver at koste penge altid. Ring gerne med et spørgsmål, så hjælper jeg alt hvad jeg kan.

Book gratis opkald

Jeg deler ud af alt der kan hjælpe dig videre med din hjemmeside - lige her:

2 trin til sikker hjemmeside

Google er begyndt at afmærke hvilke hjemmesider der bruger IKKE bruger en sikker forbindelse på deres hjemmeside. Det kan virke som en unødvendig byrde, men det er faktisk en god ide, og ikke svært at oprette.

Læs mere

Lav en ring op-funktion på din hjemmeside

Læs mere

Hvordan kan et menupunkt åbne i et nyt vindue

Læs mere