MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Hvad er en hjemmeside

Din hjemmeside er som en håndværkers bil

Når du går hen af gaden og ser en håndværkerbil, danner du et billede af håndværkeren på et par sekunder ud fra hvordan du oplever hans bil. Det er det samme på en hjemmeside.

Hvordan det …?
Du synes måske at det er ved at være tiden at der skal vaskes vinduer, så du lægger mærke til tilbud i supermarkedet på sæbe og praktiske vaskeaggregater. Og derfor lægger du også mærke til de to vinduespudsere der kommer kørende lige efter hinanden mens du går tur.

Den første har en stor bil. Den ser dyr ud, men den er faktisk ret beskidt. Og da den er kommet forbi ser du at den har en smadret rude og at den oser helt vildt.

Lige lidt efter kommer en anden vinduespudser kørende. Bilen er kun en lille bil. Men den er da i det mindste ren. Den ser egentlig ret velholdt ud.

Du nåede at aflæse telefonnumrene på begge biler. Hvem ringer du til? Hvem tror du har mest styr på sin virksomhed? Hvem tænker du er den bedste vinduespudser?

 

Men det er jo noget andet
Okay, så skal der fejes skorsten. Du kender ikke nogen, så du går på nettet og leder. Og der er to. Den første har en meget fancy hjemmeside med flotte billeder i solskinsvejr. Der står en tekst om hvem skorstensfejeren er, men hans billede bliver ikke vist. I stedet står der en underlig fejlkode. Du vil klikke på kontakt-knappen, men den virker ikke.

Du vælger at tjekke den anden hjemmeside. Det er noget mere simpel. Der er ikke nogle fancy ting, men bare en kort beskrivelse af hvordan skorstensfejeren yder god service. Og så er der et telefonnummer.

Hvem ringer du til? Hvem tror du har mest styr på sin virksomhed? Hvem tænker du er den bedste skorstensfejer?

Du er mit næste eksempel
Når dine besøgende kommer ind på din side, er det for at få en eller anden form for forløsning. Det kan være at de samler viden, oser efter et produkt eller bare er nysgerrige. Når de gør det, danner de sig et indtryk af din virksomhed og dig på under fem sekunder (cirka den samme tid som det tog vinduespudseren at køre forbi dig). På de fem sekunder afgør den besøgende om du har styr på dit shit!

Ved du overhovedet hvad du laver?

Kan man stole på at pengene er givet godt ud, hvis man ringer til dig?

Føler du dig provokeret nu? Eller angrebet? Godt, det var meningen. Kig liiige din forside efter én gang mere … hvordan oplever man den?

Internettet er vejen frem. Vil du med?

Sammen kan vi gøre det!

Jeg deler ud af alt der kan hjælpe dig videre med din hjemmeside - lige her:

Prioriter din hjemmeside – det betaler sig

Bruger du penge på din hjemmeside, så den afspejler virksomheden, så kommer din investering igen via en øget indkomst.

Læs mere

Din hjemmeside er som en håndværkers bil

På de fem sekunder afgør den besøgende om du har styr på dit shit! Ved du overhovedet hvad du laver?

Læs mere

WooCommerce 3.0

Læs mere