MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Gratis hjælp

Vi gør gerne en god gerning

Doneret hjemmeside

En gang om året donerer vi en hjemmeside. Den er lavet præcis som hvis der blev købt en helt normal hjemmeside. Det eneste aber dabei er at alle eksterne udgifter betales af modtageren af hjemmesiden. Udgifterne kan være til webhotel, tema eller måske ekstern udvikler.

Vi offentliggør hvem vi donerer hjemmeside til den 4. søndag i advent i nyhedsbrev og på LinkedIn.

For at komme i betragtning til en doneret hjemmeside, skal modtageren have en medmenneskelig vinkel i sin virksomhed, der ikke kun har fokus på profit. Derudover er udvælgelsen en vurdering.

Du kan allerede nu nominere en (måske dig selv?), som du synes fortjener en ny hjemmeside. Skriv eller ring til os, og fortæl hvorfor du vil nominere lige netop dén organisation, person eller virksomhed. Kontakt os på 24853733 eller danny@webnom.dk

Åbent Værksted

Hvis du har et problem på din WordPress-hjemmeside, arbejder vi gratis én dag i januar for alle der ringer mellem 8-16. Hvilken dag vi åbner værkstedet skifter fra år til år, men vi giver altid besked på LinkedIn og på nyhedsbrevet.

Vi åbner telefonen kl 8, og løser opgaverne i den rækkefølge de kommer ind. Vi tager ikke bestillinger – det er først til mølle. Når klokken er 16.00 stopper vi de opgaver der er kommet ind.

Formålet med Åbent Værksted er at Wordpress-ejere kan få løst et problem der driller, og som ellers ville være en udgift.

Skriv dig op, og få at vide om både Åbent Værksted og hvem der får doneret en hjemmeside.

Vi forbeholder os ret til at afvise både nomineringer og opgaver, hvis vores hensigter bliver misbrugt.