MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Flere besøg på hjemmesiden

Fokus på SEO kan øge dit besægstal

Vil du have dine besøgstal på din hjemmeside til at stige? Der er flere forskellige metoder, så du kan få dette til at ske – både gratis tjenester og nogle, hvor man skal betale for ydelsen.

I denne artikel koncentrere vi os om de gratis metoder så du nemt, forholdsvis hurtigt og billigt kan få flere besøgende på din hjemmeside. Mange ønsker, at være i en topplacering på Google for på den måde, at få flere besøgende. Er SEO i fokus hos dig, så er hyppig aktivitet nøgleordet. Google har robotter til at tjekke hjemmesider og de undersøger kun dem, hvor der er hyppig aktivitet. Ordene dækker over et blogindlæg eller lignende en gang eller to om måneden.

Det kan derfor være en god ide at have en blog på din hjemmeside: Den kan du oftere opdatere end selve hjemmesiden og listen af emner du kan skrive om er utømmelig. Vælger du ikke at have en blog vil din hjemmeside ofte være statisk, uden hyppig aktivitet og Google vil ikke se den – og du får ingen besøgende ind på siden og mister i sidste ende kunder.

De sociale medier og din hjemmeside – skal du have dem begge eller nøjes med én af dem?

Hyppig aktivitet på de sociale medier hjælper desværre ikke nødvendigvis din hjemmesides besøgstal. Når du er aktiv på de sociale medier, så skaber du opmærksom omkring dit firma. Men hvis ikke folk besøger din hjemmeside efter de har tjekket dig ud på fx Facebook, så er du lige vidt. Derfor er Facebook ikke nok, når det drejer sig om din virksomhed. Desuden kommer salget (næsten) udelukkende fra din hjemmeside og netop derfor skal den være funktionel!

Desværre er de sociale medier ikke længere gratis. Det er en hjemmeside heller ikke, men den koster væsentlig mindre end Facebook-annoncering gør – og virker i mange tilfælde bedre når først dine kunder kommer ind på siden. Derfor er vores råd og anbefaling, at du koncentrerer dig om dit firmas hjemmeside før alt andet. Så må de sociale medier komme bagefter, når du har styr på hjemmesiden og (eventuelt) bloggen.

Effektive og gratis måder at gøre opmærksom på din side

Før du får en topplacering hos Google er der flere måder, hvorpå du kan gøre opmærksom på din side – oven i købet ganske gratis. Du kan:

  • Indsætte din hjemmesideadresse/link til din blog i din email-signatur. På den måde kan alle dem du sender en mail til se, hvad din hjemmeside hedder og hurtigt klikke sig ind på den
  • Oprette en firmaside på Facebook og dele den med alle dine venner – og opfordre dem til at dele siden yderligere. Husk dog at det skal være nemt at finde vej til dit firmas hjemmeside fra Facebook.
  • Gæsteblogge hos andre
  • Uddele visitkort, hvor hjemmesiden står anført
  • Henvise til din hjemmeside/blog i dit nyhedsbrev

Hvordan får du en bedre hjemmeside

Klik og se hvad der skal til

Jeg deler ud af alt der kan hjælpe dig videre med din hjemmeside – lige her:

Flere besøg på hjemmesiden

Mange ønsker, at være i en topplacering på Google for på den måde, at få flere besøgende

Læs mere

Hvor vigtig er en hjemmeside

Det kan næsten ikke lade sig gøre at sælge over andre digitale medier end en hjemmeside

Læs mere

De kraftige farver

Generelt skal du være varsom med, at bruge disse farver i store mængder på din hjemmeside og i dine øvrige produkter

Læs mere

Danny Bahl