MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Gratis temaer kan være dyre

Tre måder at finde et nyt tema på

Der er tre måder at få et smart design til din hjemmeside. Du kan hente et fra WordPress‘ eget bibliotek, du kan købe et eller du kan google efter gratis temaer.

Googlesøgning
Lad os starte med at male fanden på væggen. Når du googler efter gratis temaer, er der en ret stor risiko for at du får noget uønsket med  for ‘prisen’. Det kan være links til lyssky sider, spam eller måske en ‘bagdør ind til din side.

wpmu.org har undersøgt de første ti søgeresultater på søgningen: free wordpress themes. Af de ti var ét tema-bibliotek i orden, et var mistænkeligt, men 8 af resultaterne var sider med uærlige temaer. Sider der kun er ude på at bruge din hjemmeside som stråmand så de kan tjene penge.

Nogle sider er dog reelle – og gratis. wpmu.org anbefaler disse biblioteker at lede efter gratis temaer på:
http://themeshaper.com/
http://www.themelab.com/free-wordpress-themes/
http://themehybrid.com/

Købte temaer – Premium themes
Det er populært at købe et tema til 100-500 kroner. Og de ser også pæne ud. Det er der ingen tvivl om. Hvis du vil have et ekstraordinært tema, er det en god ide at købe et. Ulempen ved at købe et tema er at du betaler for noget du sandsynligvis ikke får brug for.

Du betaler nemlig ikke bare for et pænt design, men også en hel del funktioner. Der er dog ret stor sandsynlighed for at du ikke får brug for funktionerne – i hvert fald ikke alle sammen. Derfor skal du alligevel ud og hente de funktioner (plugins) som du skal bruge.

Resultatet er at du får en tungere og langsommere side fordi du har funktioner kørende, som du ikke bruger.

Premium themes ER flotte, og bestemt ikke dårlig ide. Men vær opmærksom på om du får noget med som du ikke skal bruge. Her er tre sider med premium themes:
http://premium.wpmudev.org/projects/category/themes/
http://graphpaperpress.com/
http://www.woothemes.com/themes/free/

Wordpess’ eget bibliotek.
Når du installerer et tema direkte fra din egen side hentes det i WordPress’ bibliotek af godkendte temaer. Det vil sige at de er gratis og sikre! Men det vil desværre også sige at de er lidt kedelige og ensformede.

Uanset hvilket tema du vil hente skal du regne med enten et eller flere kompromisser eller en ekstra udgift til en webdesigner. Og hvis du lige står og mangler, kender jeg en … 😉

Internettet er vejen frem. Vil du med?

Sammen kan vi gøre det!

Jeg deler ud af alt der kan hjælpe dig videre med din hjemmeside - lige her:

Prioriter din hjemmeside – det betaler sig

Bruger du penge på din hjemmeside, så den afspejler virksomheden, så kommer din investering igen via en øget indkomst.

Læs mere

Din hjemmeside er som en håndværkers bil

På de fem sekunder afgør den besøgende om du har styr på dit shit! Ved du overhovedet hvad du laver?

Læs mere

WooCommerce 3.0

Læs mere

EN KOMMENTAR