MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Hvordan bliver din side hacket

Hvor står døren åben

Dette indlæg er det første i en serie på to:
#2: Undersøg om du er blevet hacket

I takt med at WordPress er blevet mere populært, er det også blevet populært for hackere. Rigtig mange føler en grad af usikkerhed, når tankerne falder på sikkerheden i WordPress. Og med god grund.

Hackerne kan komme ind på din side  af flere veje, nogle mere åbne end andre. Her er angrebene listet efter vejen ind på siden.

Det er vigtigt at vælge et godt webhotel – men hvilke hoteller er dét? Du kan gå ud fra at de mest populære hoteller også er sikre. Tallene herover kommer fra en amerikansk undersøgelse. Og her er det vigtigt at huske på at også webhotel-branchen er mere liberal end vi er vant til i Danmark. Der er dog undtagelser. I 2009 gik det galt for Wannafind.

Men angreb kan også komme fra din egen computer, fra uærlige kommentarer eller en af de i alt 505 sårbarheder der er i systemet. Husk på at hvis hackere kan hacke Sony Playstation (sommeren 2011), kan de også hacke din side – hvis de VIL. Det lyder voldsomt, men med lidt sund fornuft og en seriøs tilgang til emnet er risikoen meget lille.

I næste indlæg går vi ind bag facaden, og kigger på hvordan du kan tjekke om din side er blevet angrebet.

Hvordan får du en bedre hjemmeside

Klik og se hvad der skal til

Er du blevet hacket?

Skriv dig op og find ud af det

lige med det samme.

En hacket hjemmeside

Læs mere

Hvad er et sikkert password?

Læs mere

Pengene eller vi skyder

Læs mere

EN KOMMENTAR