LOADING...

Buy me coffee metoden

FAQ

Svar på de hyppigste spørgsmål

Kurset forudsætter at du har en Paypal-konto.

Kurset er kun for hjemmesider, der er lavet i WordPress. Du behøver ikke at kunne kode eller arbejde med hjemmesider. Kurset gennemgås, så alle kan være med.

Det tager ikke længere tid end videoen varer, mellem 5 og 10 minutter.

Udover din egen timeløn og prisen for kurset koster det ikke noget.

Hvis det ikke virker, er du velkommen til at kontakte mig. Så vil jeg gennemgå kursets indhold en ekstra gang.

Nej, desværre. Når du har modtaget videoen har du adgang til den viden du har betalt for. Man kan ikke returnere viden. Men hvis jeg benytter nogle værktøjer, som er forældede når du ser kurset, vil det mening at du ikke skal betale.

Kurset er viden. Man kan ikke give garanti på viden. Det er dig selv der skal udføre den egentlige handling – som er dét man normalt giver garanti på.

Nej, privatpersoner er også velkommen til at benytte kurset. Bemærk dog at den samlede pris med moms først oplyses i kurven.

Beskrivelse af kurset

Dette kursus er for dig der gerne vil dele indhold på din blog eller hjemmeside, men har lidt udgifter til webhotel og lignende. Med denne metode kan du forvente at få lidt penge ind, som kan hjælpe dig med holde udgifterne nede og gejsten oppe.

Så kan du få hjælp her.
Kurset er et videokursus, der varer cirka 7 minutter, og som gennemgår hvordan du genskaber dit password til hjemmesiden.

Du har adgang til kurset til evig tid. Det er dog kun dit, og må ikke deles med andre.

Når du har købt kurset, kan du logge ind her og klikke på knappen for at gå i gang.