LOADING...

Mistet password

FAQ

Svar på de hyppigste spørgsmål

Kurset er kun for hjemmesider, der er lavet i WordPress. Du behøver ikke at kunne kode eller arbejde med hjemmesider. Kurset gennemgås, så alle kan være med.

VIGTIGT
Hvis du har fejlbeskeder på siden eller slet ikke kan se log-ind-formularen, er problemet et helt andet. Og så er kurset ikke for dig.

Det tager ikke længere tid end videoen varer, mellem 5 og 10 minutter.

Udover din egen timeløn og prisen for kurset koster det ikke noget.

Hvis du stadig ikke kan komme ind, er du velkommen til at kontakte mig. Så vil jeg gennemgå kursets indhold en ekstra gang.

Nej, desværre. Når du har modtaget videoen har du adgang til den viden du har betalt for. Man kan ikke returnere viden. Men hvis jeg benytter nogle værktøjer, som er forældede når du ser kurset, vil det mening at du ikke skal betale.

Kurset er viden. Man kan ikke give garanti på viden. Det er dig selv der skal udføre den egentlige handling – som er dét man normalt giver garanti på.

Nej, privatpersoner er også velkommen til at benytte kurset. Bemærk dog at den samlede pris med moms først oplyses i kurven.

Beskrivelse af kurset

Dette kursus er for dig der ikke kan logge ind på din egen WordPress-hjemmeside. Har du glemt dit kodeord, og kan ikke få linket til “mistet kodeord” til at virke? Eller er linket ” mistet kodeord” helt væk (det er ikke ualmindeligt)?

Så kan du få hjælp her.
Kurset er et videokursus, der varer cirka 7 minutter, og som gennemgår hvordan du genskaber dit password til hjemmesiden.

Du har adgang til kurset til evig tid. Det er dog kun dit, og må ikke deles med andre.

Kurset indeholder to metoder, hvor den første metode også giver mulighed for at forebygge at det sker igen.

Når du har købt kurset, kan du logge ind her og klikke på knappen for at gå i gang.