MENUMENU
 • Serviceaftale
 • Om os to

Mere energi i en travl hverdag

Hvad er godt for dig, er godt for din virksomhed

Dette indlæg er tyvstjålet fra Dorthe Rindbo’s bog Travle kvinders guide til mere tid, og krydret med mandehørm.

Hvis du har en travl hverdag, kan det være svært at finde den rette energi og motivation. Især i krisetider kan feks. stress og manglende succes være kilde til at man mister energien.
Her er ti tips til at få energien tilbage. Det er ikke meningen at du skal påtage alle ti på én gang, men derimod tage små skridt.

 1. H-vitaminer. H for humor. Latter er som et festfyrværkeri.
 2. N-vitaminer. N for nydelse. Nydelse og helbred går hånd i hånd. Men husk!: kalorier er ikke nydelse. Og nydelse behøver slet ikke være mad. Det kan være alt fra en gåtur til ekstra tid i din ‘hule’.
 3. Meditation. Hold små pauser, hvor du lukker øjnene og sidder i total ro. Ingen telefon, ingen radio, ingen mennesker der summer. Bare dig og dit åndedræt.
 4. Din krop er det bedste værktøj du nogensinde har haft. Vær god mod den. Vær opmærksom på hvad du tanker kroppen op med. Ville du fylde forkert brændstof på din bil?
 5. Sørg for at svede jævnligt. Det er sundt at få pulsen op og svede, om det så er løb, sauna, sport eller fitness.
 6. Lyt til dit indre heppekor. Når det hele tynger, tænk på hvad der kunne opmuntre dig lige nu. Måske kan du opfylde dit eget ønske. Undgå dog at tage heppekorsuniform på, hvis du også vil have et arbejde i morgen.
 7. Uddeleger. Hvorfor er det dig der laver det drænende arbejde? Hvorfor ikke uddelegere det, hvis det er muligt. Så kan du bruge mere tid på det sjove arbejde.
 8. Fordel dine opgaver i tre kategorier: Rød, gul og grøn, hvor de røde opgaver er de mest energikrævende. Fordel opgaverne, så du ikke skal udføre tre røde efter hinanden, men kan veksle mellem alle tre.
 9. Temposkift. Skift mellem at sprinte med 110 i timen, og så lunte. Og så 110 igen. Husk at du kun bliver stresset af dét arbejde du ikke når – ikke det arbejde du når hurtigt.
 10. Mange spirituelle mestre siger at der kun findes to følelser: frygt og kærlighed. Sats på kærlighed. Hvis du smiler til dem du er i nærheden af, smiler de igen. Og det er jo rart når nogen smiler til én. Så ,hvis du lige bruger et par sekunders opmærksomhed på en der står ved siden af, er det vel en rentabel investering – hvis afkastet er et smil …

Dorthe Rindbo har lavet denne liste i samarbejde med Gitte Koldtoft.

Internettet er vejen frem. Vil du med?

Sammen kan vi gøre det!

Jeg deler ud af alt der kan hjælpe dig videre med din hjemmeside - lige her:

Prioriter din hjemmeside – det betaler sig

Bruger du penge på din hjemmeside, så den afspejler virksomheden, så kommer din investering igen via en øget indkomst.

Læs mere

Din hjemmeside er som en håndværkers bil

På de fem sekunder afgør den besøgende om du har styr på dit shit! Ved du overhovedet hvad du laver?

Læs mere

WooCommerce 3.0

Læs mere