LOADING...

Om Webnom

Jeg hedder Danny. Jeg lavede min første hjemmeside helt tilbage i 1998, men den første ordentlige side blev launched i 2002, som et fritidsprojekt. En håndfuld år senere blev web mastery en del af min stillingsbetegnelse og i 2011 sprang jeg ud som fuldtids webdesigner i min egen virksomhed.
I 2019 måtte jeg lukke virksomheden pga. stress, men jeg har ikke kunne lægge min passion for hjemmesider væk. Jeg blogger om blogs, webshops og om mine erfaringer med at tjene penge på nettet.

Formål med bloggen er at give dig tips og råd, så du kan få en lidt bedre hjemmeside end du havde i går. Det er en pragmatisk blog, der skal give dig en velassorteret værktøjskasse til dit daglige arbejde med din WordPress-side.

Du vil primært finde simple tips, gennemgang af plugins, men også mere avancerede redegørelser for hvordan du udnytter din hjemmeside maksimalt. Alt sammen skal hjælpe til at du let får en bedre hjemmeside.

Jeg deler sjældent info om nye versioner af WordPress, medmindre der er nogle ekstraordinære nyheder. I det hele taget er nyheder, rygter og trends ikke noget jeg vil bruge meget tid på.
Jeg vil gøre mig umage med at undgå at give tips der omfatter kodning. WordPress er nemlig så godt et værktøj at du ikke behøver at kunne kode noget som helst.

Så, hvis du er nystartet virksomhed, har lyst til at starte en blog eller webshop eller arbejder som webmaster i virksomheden er denne side noget for dig.