MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Up to date

Aldrig mere bagud

ALDRIG MERE BEKYMRE SIG OM DIN HJEMMESIDE ER OPDATERET

Vær sikker på at alt bliver opdateret rigtigt, uden at din hjemmeside går ned

Up to date

Det er ikke altid en god ide altid at opdatere WordPress med det samme. Vi holder øje med hvad der rører sig i de nyere versioner, og ved hvornår det er bedst at opdatere.

Plugins og WordPress opdateres ikke synkront. Derfor er det ekstrem vigtigt at en nye version af et plugin ‘taler sammen’ med din aktuelle version af WordPress.

Opdatering af et tema/design/template kan være besværligt fordi man ikke altid bare kan klikke på en knap. Vi kender de forskellige måder, som temaerne bruger, og gør det uden at hjemmesiden er nede i en kort periode.

WordPress har tendens til at være langsom. Derfor installerer vi et plugin, der gør at din side kommer hurtigere frem, når man klikker rundt.

250,- pr. mdr. plus moms

Kan opsiges fra dag til dag.

Betalt abonnement tilbagebetales ikke.

Din side er i sikre hænder

Lad mig opdatere din side

Der bliver hele tiden lavet nye ændringer til WordPress (WP). Nogle laves for at gøre WP til et bedre system. Men de fleste er for at gøre det mere sikkert. Derfor er det vigtigt at systemet altid er opdateret.

Men samarbejdet mellem WordPress, temaer og plugins er ikke altid ligetil. Det er nemlig ikke sikkert at de forskellige versioner af plugins og temaer kan arbejde sammen med en bestemt version af WP.
Derfor kan man ikke bare opdatere uden at kontrollere hvordan alle elementer arbejder sammen.

Vi går ind og tjekker om hvert enkelt plugin kan arbejde sammen med WP, så du også har en fungerende hjemmeside EFTER den er opdateret.

Efter Danny blev 'pedel' for min side, er der bare en lang række spekulationer, jeg kan springe helt over! Det frigiver energi, som jeg kan bruge på det jeg er bedst til, og bedst kan lide. Jeg anbefaler Webnom til alle, der har det ligesom mig.
Ilse Bjerregaard

Ilse Bjerregaard

terapeut, ilsebjerregaard.dk