MENUMENU
  • Serviceaftale
  • Om os to

Spam i kommentarer

Filtrer nemt dine indlæg for spam

Kommentarer er en vigtig del af en blog. Det er med til at bekræfte en i at man gør noget rigtigt. Og så er det rart at Doktor Salvatore (se billedet) lige skriver en lille bemærkning. Desværre er han, og en masse andre, spam kommentarer.

Hvis du har haft en blog i mere end et halvt år, kender du sikkert spam kommentarer som de på billedet. Det er dog nemt og simpel at undgå dem, med plugin’etAkismet.

spam

Der er faktisk flere metoder til at forhindre spam i at nå ud til dine læsere. Du kan vælge at alle kommentarer skal godkendes manuelt. Det gøres i menuen Indstillinger -> Diskussion. Men den kan hurtigt bliver en stor opgave. Især hvis du har mange læsere, der lægger kommentarer. Derfor er der lavet et genialt plugin som faktisk følger med, når du installerer WordPress. Det hedder Akismet.

Hvis du ikke har brug for at tilbyde dine læsere op-og-stå-piller, og samtidig undgå rigtige personers upassende kommentarer, kan du gå ind på:
Indstillinger > Diskussion
Her kan du markere: ”  ” ud for: Før en kommentar vises. Ordlyden kan være lidt anderledes på forskellige versioner af WordPress.

For at filtrere spam fra skal du først aktivere Akismet-plugin’et.

  1. Aktiver din konto ved at registrere dig.
  2. Kopier, og indsæt din API-nøgle (API key) (hvis du har en anden side eller blog med en Akismet-konto, kan du bruge den samme nøgle
  3. Nu er du spamfri på din blog.

Det er oplagt at mistænke Akismet for at sende en masse nyhedsbreve. Men der kommer næsten intet. På to år har jeg modtaget cirka 2 … i alt … overhovedet.

Har du problemer med at få det til at virke, hjælper jeg dig gerne.

Hvordan får du en bedre hjemmeside

Klik og se hvad der skal til

Er du blevet hacket?

Skriv dig op og find ud af det

lige med det samme.

En hacket hjemmeside

Læs mere

Hvad er et sikkert password?

Læs mere

Pengene eller vi skyder

Læs mere