LOADING...

Buy me coffee metoden

Deler du en masse indhold på dine hjemmeside og sociale medier, men uden at have en reel indtægt? Så kan du alligevel få dækket dine udgifter hjem. Det kan du med Buy me coffee metoden – en simpel måde, hvor dine følgere kan give et bidrag til dit projekt.

Der er forskellige muligheder for at kunne få sådan en knap på din hjemmeside. Der findes faktisk et plugin der hedder Buy me coffee. Jeg er dog ikke vild med det. Det er lidt for besværligt og de tager for meget for servicen.
Til gengæld findes der et plugin, som oprindeligt er lavet til at give donationer. Der er ikke for mange eller for svære indstillinger og så koster selve plugin’et ikke noget.

Der findes sikker andre, men jeg fandt dette: https://da.wordpress.org/plugins/paypal-donations/
Det er ret overkommeligt at sætte op, så du kan let komme i gang. Det eneste det kræver, er en Paypal-konto (som er gratis at oprette). Hvis du vil have en gennemgang af dette plus et godt alternativ, kan du se videoen lige her.

Med denne mulighed vises der en knap på din hjemmeside, hvor der står Gi’r du en kop kaffe? eller Gi’ en kop kaffe eller lignende. Når man klikker på knappen, får den besøgende mulighed for at give dig et lille beløb. Det kan være 20 kroner eller det kan 200. Det er op til ham eller hende der betaler.

Det vil aldrig blive til en reel indtægt, men det kan dække dine udgifter. Og måske endda rent faktisk give et overskud til at du kan gå ud og drikke en kop kaffe.

Kurset: Buy me coffee metoden

71 DKK + moms

Læs mere om kurset inden du køber

Få besked på din mail næste gang jeg skriver et indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.