LOADING...

Buy me coffee metoden

Deler du en masse indhold på dine hjemmeside og sociale medier, men uden at have en reel indtægt? Så kan du alligevel få dækket dine udgifter hjem. Det kan du med Buy me coffee metoden – en simpel måde, hvor dine følgere kan give et bidrag til dit projekt.

Der er forskellige muligheder for at kunne få sådan en knap på din hjemmeside. Der findes faktisk et plugin der hedder Buy me coffee. Jeg er dog ikke vild med det. Det er lidt for besværligt og de tager for meget for servicen.
Til gengæld findes der et plugin, som oprindeligt er lavet til at give donationer. Der er ikke for mange eller for svære indstillinger og så koster selve plugin’et ikke noget.

Der findes sikker andre, men jeg fandt dette: https://da.wordpress.org/plugins/paypal-donations/
Det er ret overkommeligt at sætte op, så du kan let komme i gang. Det eneste det kræver, er en Paypal-konto (som er gratis at oprette). Hvis du vil have en gennemgang af dette plus et godt alternativ, kan du se videoen lige her.

Med denne mulighed vises der en knap på din hjemmeside, hvor der står Gi’r du en kop kaffe? eller Gi’ en kop kaffe eller lignende. Når man klikker på knappen, får den besøgende mulighed for at give dig et lille beløb. Det kan være 20 kroner eller det kan 200. Det er op til ham eller hende der betaler.

Det vil aldrig blive til en reel indtægt, men det kan dække dine udgifter. Og måske endda rent faktisk give et overskud til at du kan gå ud og drikke en kop kaffe.

Kurset: Buy me coffee metoden

71 DKK

Beskrivelse

FAQ

Svar på de hyppigste spørgsmål

Kurset er kun for hjemmesider, der er lavet i WordPress. Du behøver ikke at kunne kode eller arbejde med hjemmesider. Kurset gennemgås, så alle kan være med.

VIGTIGT
Hvis du har fejlbeskeder på siden eller slet ikke kan se log-ind-formularen, er problemet et helt andet. Og så er kurset ikke for dig.

Det tager ikke længere tid end videoen varer, mellem 5 og 10 minutter.

Udover din egen timeløn og prisen for kurset koster det ikke noget.

Hvis du stadig ikke kan komme ind, er du velkommen til at kontakte mig. Så vil jeg gennemgå kursets indhold en ekstra gang.

Nej, desværre. Når du har modtaget videoen har du adgang til den viden du har betalt for. Man kan ikke returnere viden. Men hvis jeg benytter nogle værktøjer, som er forældede når du ser kurset, vil det mening at du ikke skal betale.

Kurset er viden. Man kan ikke give garanti på viden. Det er dig selv der skal udføre den egentlige handling – som er dét man normalt giver garanti på.

Nej, privatpersoner er også velkommen til at benytte kurset. Bemærk dog at den samlede pris med moms først oplyses i kurven.

Du kan selvfølgelig få hjælp til at få kurset til at fungere. Skriv til mig her.

Jeg yder ikke support på din hjemmeside.

Beskrivelse af kurset

Dette kursus er for dig der ikke kan logge ind på din egen WordPress-hjemmeside. Har du glemt dit kodeord, og kan ikke få linket til “mistet kodeord” til at virke? Eller er linket ” mistet kodeord” helt væk (det er ikke ualmindeligt)?

Så kan du få hjælp her.
Kurset er et videokursus, der varer cirka 7 minutter, og som gennemgår hvordan du genskaber dit password til hjemmesiden.

Du har adgang til kurset til evig tid. Det er dog kun dit, og må ikke deles med andre.

Kurset indeholder to metoder, hvor den første metode også giver mulighed for at forebygge at det sker igen.

Når du har købt kurset, kan du logge ind her og klikke på knappen for at gå i gang.


Læs mere om kurset inden du køber

Få besked på din mail næste gang jeg skriver et indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.