LOADING...

En coach kan sælge på hjemmesiden

Hvis du er coach, terapeut eller behandler skal du være i samme rum som klienten for at kunne udføre din kerneydelse. Men ikke nødvendigvis for at udføre alle dine ydelser. Hvis du har klienter, som er meget sårbare, kan de have svært ved at stå frem foran andre mennesker selvom de gerne vil have dine gode råd.
Det er lige præcis det som internettet tilbyder: anonymitet samtidig med kontakt.
For den type klienter vil du kunne overveje sessioner som et onlinemøde. Du vil også kunne tilbyde gruppesessioner som onlinemøde, så klienten føler at der er andre der også har det lignende. Fordelen er at klienten selv kan vælge om han/hun vil tænde for sin video.

Det smarte er at du kan lægge tilmelding og betaling på hjemmesiden. Selvom du skal være fysisk til stede (foran computeren), vil du kunne skabe en ekstra indkomst via internettet og din hjemmeside. Her vil du kunne supplere med salg af tilknyttede produkter i en webshop eller kurser der uddanner dine klienter til det endelige mål: et lykkeligere liv.

Hvis du tilføjer den eller de features på din hjemmeside, vil den pludselig være en investering. Hjemmesiden vil tjene sig selv ind, i stedet for den tunge udgiftspost den er i dag. Det vil være en side, der helt sikkert vil koste mere end en “visitkort-hjemmeside”. Men så vil du også have fået en merindtægt, der vil kunne afskrive udgiften og faktisk bidrage til virksomhedens bundlinie.

Langt de fleste hjemmesider med en feature, der er et egentlig salg, tjener sig selv hjem inden for mellem 6 og 12 måneder. Undtagelserne er ofte de hjemmesider der bliver forsømt af virksomheden.

Men hvordan gør du?
Der er flere måder at gøre det på. Der findes en del simple booking-plugins til WordPress, men du kan også bruge Woocommerce. Og dankortbetaling er faktisk meget simpelt at sætte op. Hvis du vil have mobilepay bliver det dog mere omstændigt.
Det kan endda gøres så simpelt, som en kontaktformular, hvor man bare anmoder om at deltage. Så er selve salget dog ikke på hjemmesiden, men det første skridt for kunden til at fortage et køb er meget simpelt og “ufarligt”. Det kunne få nogle tvivlere til at springe til.

Hvilke muligheder åbner sig?
Trafikken på din hjemmeside vil stige, og du vil kunne rykke egentligt salg over på din hjemmeside. Du vil både kunne sælge til dem, der kommer for at kigge, men som ville “falde ud” igen. Du vil også kunne guide dine afsluttede klienter/forløb herind og skabe et mersalg. På den måde er hjemmesiden ikke bare et sted man finder dit telefonnummer, men faktisk en ressource for dine klienter – og din virksomhed.
Det uddyber jeg i podcasten.

Få besked på din mail næste gang jeg skriver et indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.